ADVIES

 

Daar waar mogelijk adviseren wij vanuit onze kennis en ervaring. Meestal doen wij dat er gewoon bij, want wij zijn van nature geen urenschrijvers. Gericht en degelijk advies kan heel waardevol zijn, maar is bij ons zeker geen kostbare aangelegenheid. Skymark werkt kleinschalig en is daarom een bedrijf met een beste verhouding prijs/kwaliteit.

 

Wij helpen u graag en de ervaring leert dat onze adviezen geld besparen of zelfs direct geld opleveren. Hoe? Dat leggen wij u graag persoonlijk uit.

 

ONDERSTEUNING

 

Ondersteuning in uw plannen en ideeën is voor ons vanzelfsprekend. Het kan echter zijn, dat u specifiek ondersteuning nodig heeft en dat niet alleen kunt uitvoeren. In dat geval kunt u een extra beroep op ons doen. Met onze onconventionele werk- en denkwijze en onze grote en brede hoeveelheid contacten, zijn wij in staat te helpen. Ook hier betekent ondersteuning een gunstig aanbod van onze kant. Wij werken in ieder geval tegen een lager tarief dan anderen.

 

En mocht het zijn, dat wij toch niet aan uw verzoek tegemoet kunnen komen, dan zullen wij dat open met u bespreken. Daar heeft u meer aan dan samen luchtkastelen bouwen.

© 2013 by Lowerfield Media -  All rights reserved.