OPLOSSINGEN

 

Soms loopt u tegen een materie aan, waar u enige hulp bij kunt gebruiken. Misschien zelfs wel zonder dat u het weet of in de gaten heeft. Wij denken pro-actief met u mee. Financieel of technisch, bouwkundig of installatietechnisch, praktisch of uitgewerkt op papier, ter plaatse of op afstand. Het kan op vele manieren en is niet vormgebonden.

 

Onze oplossingen zijn vrijwel niet standaard. Wij hebben ervaring met het oplossen van veelal lastige (technisch gerelateerde) problemen, waarbij een of meer partijen niet goed meer met elkaar verder kunnen. Het gaat om verstoorde verhoudingen tussen bepaalde partijen als: huurder, verhuurder, overheidsinstantie, koper, verkoper, ontwikkelaar e.d. De verstoorde relaties kunnen zeer wisselend van aard zijn. Ook als de verhoudingen goed zijn, kunnen wij onze kracht bewijzen. "Thinking out of the box" is voor ons geen papieren begrip, maar werkelijkheid. Juist de niet zo voor de hand liggende oplossingen zijn voor u en ons interessant. Daarmee kunnen wij zorgen dat u zich onderscheidt in de vastgoedmarkt.

 

Wij zoeken naar de onconventionele wegen om voor onze opdrachtgever de oplossing te zoeken, die het meest gunstig is. Denk daarbij aan verbouwingen, kantoorinrichtingen, bouwbegeleiding, een technische due diligence (voorafgaand aan een gebouwaankoop), of nazorg na een opleveringen c.q. verkoop van een pand.

© 2013 by Lowerfield Media -  All rights reserved.