VvE BEHEER

 

Op verzoek beheren wij actief een Vereniging van Eigenaren (VvE). Ook kan een nog niet actieve Vereniging van Eigenaren door ons van onderaf aan opgezet worden. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om een dergelijke vereniging inhoudelijk te begeleiden, ter ondersteuning van het verenigingsbestuur. Dat kan zijn voor een bedrijvencentrum, een bedrijvencomplex, of bijvoorbeeld in elkaar overlopende kantoorgebouwen.

 

Met de bestaande statuten als leidraad en in nauw overleg met het bestuur stellen wij de noodzakelijke meerjarenbegrotingen op. Hierop worden alle noodzakelijke voorzieningen groot onderhoud gebaseerd. Zowel budget als realisatie worden vervolgens nauwkeurig door ons geadministreerd.

 

 

Wij initiëren plannen en denken mee met het bestuur met betrekking tot zaken als groot onderhoud, de gezamenlijk opstalverzekering, dakinspectie/dakonderhoud, schilderwerk, riolering, bewegwijzering, gevelreiniging, collectieve onderhoudsovereenkomsten, etc.

Collectief is nog een extra voordeel te behalen uit bijvoorbeeld gezamenlijke vuilafvoer, collectieve  onderhoudsovereenkomsten voor bepaalde individuele installaties, bebording en bewegwijzering. Ook daar denken wij actief met u mee.

© 2013 by Lowerfield Media -  All rights reserved.